Menuk

Menuk (8)

Termékeink

Written by Published in Menuk

Termékeinkről

Written by Published in Menuk

 

Cukrászati és édesipari csomagolóanyagok gyártása, forgalmazása. Viszonteladókon keresztüli értékesítése is. Kínálatunk csak prémium kategóriás termékekből áll csipkepapírok, arany tácák, tortadobozok, papír sütőformák, bon-bon dobozok, figuratartó dobozok, macaron tartók. drazsé csomagoló, puding design poharak,  Akár egyedi igény alapján is készítünk dobozokat, de lehetőség van azonnal kész termék megvásárlására is. A termékek egy része hazánkban készül, de a szakmai hátteret Olasz kollégáink is felügyelik mivel 100%-os minőségű termék adható csak el. Termékeink MSZ EN szabvány szerinti élelmiszerbarát, élelmiszer-alkalmassági tanúsítvánnyal rendelkeznek.

2016 márciusától már fagylaltos kellékek úgy mint hőtartó edények, sétálókelyhek, popcorn vödrök, kiskanalak, papír táskák, szalvéták és 10 féle minőségű tekercses és íves csomagolópapírok, is megtalálhatóak palettánkon melyek természetesen élelmiszerbarát alapanyagból készülnek.

Bízunk benne, hogy Ön is megtapasztalja termékeink kiváló minőségét!

 

   

 

Katalógus 2014.

Written by Published in Menuk

Az első és legfontosabb tevékenységünk, hogy a kiváló magyar cukrásztermékeket megfelelő csomagolással láthasa el mindenki!

A megfelelő csomagolás magas minőségű alapanyagokat kíván.....

Bármely eklépzelést meg tudunk valósítani mert a háttérben a legjobb szakemberek állnak, így komplett arculatkialakításra is van elehetőség, gondounk itt a személyreszabott csomagolópapíron át a szalvétán keresztül az egyedi tortadobozokig stb.......

Cukrászati, édesipari, csomagolóanyagok gyártása, forgalmazása, de mára már más papír alapú dobozok gyártása is cégünk palettáját színesítik pl. ruhaipar, gyógyszeripar. Tortadobozok, tortaalátétek, csipkék, kapszlik, bon-bon- és süteményes dobozok gyártása,  forgalmazása cégünk fő tevékenysége. Komoly nyomdai háttérrel tudjuk biztosítani a legkorszerűbb aranyozási technológiát, mely hozzájárul az elegáns csomagolóanyagok csillogó megjelenéséhez. 2014 márciusától megkezdtük kis kiszerelésben értékesíteni termékeinket. melyeket hamarosan a papírboltok polcain is meg lehet találni!

Tags scatoli

Cégfilozófiánk

Written by Published in Menuk

 

Cégünk elhivatottságát mi sem tükrözi jobban mint, hogy évről évre újabb és újabb termékekkel bővítjük palettánkat. Azért is szükség van ezekre, mert filozófiánk az, hogy a profi termékek megkönnyítik a munkát, ezáltal a felhasználók elegánsabb, tartósabb csomagolást tudjanak biztosítani, amivel elégedettebb visszajáró vendégek látogatnak el hozzájuk.

Tags scatoli

Cégünk a Scatoli INTERNATIONAL Kft. 10 éve vanjelen a Magyar csomagolóiparba. Ezen idő alatt sok tapasztalatot szereztünk, amikkel még jobban az igényekhez formáltuk termékpalettánkat. Szerencsére igen sok új partnert üdvözölhettünk az elmúlt években, akik már felismerték, hogy az igen magas minőség megtérülhet. Mivel az édesípari termékek minősége is nagyban emelkedett, így szerintünk a csomagolás nagyon fontos

Tags scatoli

Cégadatok

Written by Published in Menuk

Cégkivonat....

A Cg.03-09-116862 cégjegyzékszámú Scatoli International Gyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (HU-6400 Kiskunhalas, Bajcsy-Zsilinszky utca 6. ) cég hatályos adatai a következők:

Csomagolás új dimenzióban

Published in Menuk
A Scatoli INTERNATIONAL Kft. elegáns csomagolóanyagok forgalmazásával gyártásával már 10 éve jelen van a magyar csomagolás technikai üzletágban. A mai trendeknek megfelelõ csomagolóanyagokat kínálunk cukrászatoknak, kézmûves csokoládémanufaktúráknak, bonbon készítõknek. Széles körben felhasználható papír és mûanyagtermékek között megtalálható palettánkon tortaalátétek, tálcák, csipkék, kapszlik, bon-bon

Rólunk

A Scatoli INTERNATIONAL Kft. elegáns csomagolóanyagok forgalmazásával gyártásával már 10 éve jelen van a magyar csomagolás technikai üzletágban. A mai trendeknek megfelelõ csomagolóanyagokat kínálunk cukrászatoknak, kézmûves csokoládémanufaktúráknak, bonbon készítõknek.

Bövebben

Ingyenes kiszállítás

ha Ön 99.000 forint felett vásárol!
A megvásárolt termékét 24 órán belül kiszállítjuk, amennyiben a termék raktárunkban megtalálható.