A Scatoli International bemutatkozik

Cégünk a Scatoli INTERNATIONAL Kft. 10 éve vanjelen a Magyar csomagolóiparba. Ezen idő alatt sok tapasztalatot szereztünk, amikkel még jobban az igényekhez formáltuk termékpalettánkat. Szerencsére igen sok új partnert üdvözölhettünk az elmúlt években, akik már felismerték, hogy az igen magas minőség megtérülhet. Mivel az édesípari termékek minősége is nagyban emelkedett, így szerintünk a csomagolás nagyon fontos

része a szállításnak és a termékek bemutatásának is. Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, így elengedhetetlen a folyamatos beruházás, melynek révén lehet sikeres a vállalkozás.

Cégünk indulásának idején a figyelmünk még csak a cukrászdákra összpontosult, de mára már kézműves bon-bon manufaktúrák, ruhagykészítő, borász cégek is partnereink között szerepelnek. Szeretnénk minden olyan kiaknázatlan szegmenst lefedni, melyek még nem vagy csak szerény csomagolással kerülnek forgalomba. Bízunk benne, hogy a fejlődés, melyet a kor diktál a mi termékeinket eljúttatják Önökhöz. Felfedezik a bennük rejlő értéket és azt, hogy nagy mértékben hozzájárul az amúgy is sikeres termékeik eleganciájához, reklámértékéhez.

2015. év végétől már az új telephelyen bemutatóteremmel várjuk a kedves partnereket.

6414 Pirtó Dózsa György út 9. szám alatt

Rólunk

A Scatoli INTERNATIONAL Kft. elegáns csomagolóanyagok forgalmazásával gyártásával már 10 éve jelen van a magyar csomagolás technikai üzletágban. A mai trendeknek megfelelõ csomagolóanyagokat kínálunk cukrászatoknak, kézmûves csokoládémanufaktúráknak, bonbon készítõknek.

Bövebben

Ingyenes kiszállítás

ha Ön 99.000 forint felett vásárol!
A megvásárolt termékét 24 órán belül kiszállítjuk, amennyiben a termék raktárunkban megtalálható.