Cégünk elhivatottságát mi sem tükrözi jobban mint, hogy évről évre újabb és újabb termékekkel bővítjük palettánkat. Azért is szükség van ezekre, mert filozófiánk az, hogy a profi termékek megkönnyítik a munkát, ezáltal a felhasználók elegánsabb, tartósabb csomagolást tudjanak biztosítani, amivel elégedettebb visszajáró vendégek látogatnak el hozzájuk.

 Olasz partnereink cégünkkel karöltve a felhasználók igényeit figyelembe véve olyan fejlesztéseket  végez, melyekkel még tökéletesebb, használhatóbb csomagolóanyagokat tud előállítani. További fejlesztéseket kívánunk eszközölni, amivel megerősíthetjük pozíciónkat a magyar csomagolóiparban, továbbá a kiszolgálás gördülékenyebbé tétele édrekében parterhálózatot szeretnénk létrehozni. Nagyon fontos a környezet- és élelmiszerbarát alapanyagok használata,ezzel hozzájárulhatunk környzetünk és egészségünk védelméhez is. Olasz partnereink hosszú időre visszatekintő múltja a garancia termékeink minőségére. Ezen cégek középvállalatok, melyek tardicionális értékeket őriznek, így a vásárlókkal való személyes kapcsolattartást a legfontosabb teendők.

Céljaink között szerepel termékeink kis kiszereléssel való megjelenítése, így már több réteghez is eljuthatnak ezen csomagok, pl. papírboltok és bevásárlóközpontok polcaira kívánjuk bevezetni. Legfontosabb célkitűzés a vevők mindenkori igényeinek megfelelő minőségű csomagolóanyag biztosítása. A munkatársaink minőséggel szembeni szakértelmét rendszeres szakképzésekkel teszik még hatékonyabbá.


Tehát a jó minőség a csomagolás terén is elengedhetetlen, mi ebben kívánunk partnerek lenni.

Rólunk

A Scatoli INTERNATIONAL Kft. elegáns csomagolóanyagok forgalmazásával gyártásával már 10 éve jelen van a magyar csomagolás technikai üzletágban. A mai trendeknek megfelelõ csomagolóanyagokat kínálunk cukrászatoknak, kézmûves csokoládémanufaktúráknak, bonbon készítõknek.

Bövebben

Ingyenes kiszállítás

ha Ön 99.000 forint felett vásárol!
A megvásárolt termékét 24 órán belül kiszállítjuk, amennyiben a termék raktárunkban megtalálható.